Get ready for your change

'Everybody needs a coach'

Raymundo Sports helpt je met diverse diensten op weg naar een gezondere levenstijl, een energiek lichaam en meer kans op geluk in je leven. Met een zelfbewuste houding en een lichaam in topconditie worden je prestaties beter, ben je minder snel moe en heb je meer plezier in je werk en privéleven. Sinds 1995 is Raymundo Straal een bekendheid in de wereld van de fitness en personal training.


Personal Training

Tijd is kostbaar. Bij één op één training krijg je persoonlijke aandacht, mentale coaching en tijdwinst. Ook is de kans op blessures veel minder groot en zul je niet verslappen door de individuele begeleiding. Op deze manier wordt het behalen van samen vastgestelde doelen werkelijkheid. Raymundo Sports staat ervoor om jouw hoogst haalbare doel samen met jou te realiseren.

De één op één training (ook wel personal training) is gericht op hoog rendement van jouw fysieke en mentale gestel. Wanneer je hier aan toe bent kun je Raymundo Sports benaderen voor een intake gesprek.

Voeding

Voeding is van wezenlijk belang om je metabolisme op een goed niveau te houden. Met andere woorden: in het streven naar een optimale fysieke gesteldheid dien je je voedingspatroon aan te passen. Raymundo Sports helpt je intensief met je voedingspatroon om jouw energiebalans goed in evenwicht te houden.

Raymundo werkt samen met gecertificeerde voedingsdeskundigen en is in staat u een professionele begeleiding te bieden op het gebied van voeding.


Groep workouts

Raymundo Sports geeft bedrijfstrainingen in groepsverband gebaseerd op boks-en kickboks technieken. Deze trainingen maken een vertaalslag naar de doelstellingen van het bedrijf waarvoor jij werkt. Met vergelijkingen uit de sport kun je ook je eigen performance en succes verbeteren.

Raymundo Sports verzorgt ook workouts tijdens bedrijfsfeesten gebaseerd op bokstechnieken en met een hoog entertainment gehalte.