Get ready for your change

Raymundo

ROYAL MARINES – NAVO BOXING TEAM – SPORTS MASSAGE – PERSONAL TRAINER CERTIFIED – ACE FITNESS/AEROBIC CERTIFIED – AALO FITNESS/AEROBIC CERTIFIED – PRESENTER AEROBICS / BODY PUMP – BOXING INSTRUCTOR – KICK BOXING INSTRUCTOR – LIFESTYLE COACH. 

Algemeen
Raymundo Straal is geboren op 2 november 1964 in Amsterdam. Hij is opgegroeid in Amsterdam waar het boksen hem als jonge jongen al aantrok.

Opleidingen
Op 14-jarige leeftijd begint hij met Thai boksen. Vier jaar later is hij Korporaal bij de Koninklijke Marine. Na die periode pakt hij zijn 'sportieve' draad weer op en volgt een opleiding als sportleraar. Vervolgens doet Raymundo mee in het NAVO boxing team in de Verenigde Staten. In 1994 start hij met een AFN aerobic cursus A. Het jaar daarop gaat hij door met cursus B en in 1996 rond hij zijn Master cursus C af.

Successen met shows en work-out
Raymundo verzorgt shows- en op maat gesneden work-outs voor bedrijven en scholen. Hij heeft bijvoorbeeld een work-out Tae-Bo mogen geven in het Big Brother huis. Tevens heeft hij opgetreden in een aflevering van Love Letters en Gemma Glitter. De kwaliteit van Raymundo Sports heeft zich bewezen bij diverse bekende Nederlanders (Gordon, Ruud & Estelle Gullit en Angela van Hulten) die veelvuldig van onze diensten gebruik maken.

Clubs en lokaties
Raymundo is al jarenlang succesvol verbonden aan Club Sportive te Amsterdam. Onder de naam Raymundo Sports geeft Raymundo een scala aan trainingen, individueel of in groepen. Sinds 2003 is er onder leiding van Raymundo een wakeboardschool mission 2 wake te Aalsmeer op de Westeinderplassen. Begin 2005 heeft Raymundo samen met zijn vrouw Amber Teterissa een personal studio gestart te Amsterdam-Centrum.