AFC Amsterdam verwelkomt nieuwe conditietrainer


Raymundo Straal is achter de schermen aan de slag bij AFC Amsterdam gegaan om de spelers van de selectie individueel sterker te maken. Op verzoek van Cor ten Bosch doet Raymundo specifieke trainingen en de jongens zijn erg enthousiast. Op maandagavond trainen ongeveer vier spelers per keer specifiek op disciplines waar zij behoefte aan hebben. Rekken, core trainingen, conditie en herstel etc, zaken waar bij de groepstrainingen geen mogelijkheden voor zijn.

Sporten met Beckham bij Madame Tussauds


Bezoekers van Madame Tussauds Amsterdam kunnen voortaan samen met een afgetrainde David Beckham sit-ups doen in een geheel nieuwe sportafdeling. Raymundo Straal, een bekendheid in de wereld van fitness en personal training, onthulde 23 april bij Tussauds dit nieuwste beeld van Beckham.

Klik hier voor meer informatie

Te huur: Luxe appartement van Raymundo Sports


Ben je ook toe aan ontsnapping van de dagelijkse stress? Boek dan nu een reis naar IBIZA en verblijf in het luxe appartement van Raymundo Sports! Via Raymundo Sports krijg je tevens toegang tot één van de sportscholen op het eiland.

Klik hier voor meer informatie

Top 11 personal trainers van quote december 2006


Toen de schepen nog van hout waren en de mannen van staal, was Raymundo Straal korporaal in de marine. Deze drill instructor is ook in te huren als wakeboard- en thaibokstrainer. Kinderen geen bezwaar: die onderwerpt hij ook graag aan een thaibokstraining.