Raymundo Sports helpt je met diverse diensten op weg naar een gezondere levenstijl, een energiek lichaam en meer kans op geluk in je leven.

De kwaliteit van Raymundo Sports heeft zich bewezen bij diverse bekende Nederlanders (Gordon, Ruud & Estelle Gullit en Angela van Hulten) die veelvuldig van onze diensten gebruik maken.


Met een zelfbewuste houding en een lichaam in topconditie worden je prestaties beter, ben je minder snel moe en heb je meer plezier in je werk en privéleven. Sinds 1995 is Raymundo Straal een bekendheid in de wereld van de fitness en personal training.

Amber & Raymundo bieden onder andere hun diensten aan bij Clubsportive Mahler4-Zuidas, Gustav Mahlerlaan 4. Zie www.clubsportive.nl voor meer informatie.

AFC Amsterdam verwelkomt nieuwe conditietrainer


Raymundo Straal is achter de schermen aan de slag bij AFC Amsterdam gegaan om de spelers van de selectie individueel sterker te maken. Op verzoek van Cor ten Bosch doet Raymundo specifieke trainingen en de jongens zijn erg enthousiast. Op maandagavond trainen ongeveer vier spelers per keer specifiek op disciplines waar zij behoefte aan hebben. Rekken, core trainingen, conditie en herstel etc, zaken waar bij de groepstrainingen geen mogelijkheden voor zijn.lees meer »