Algemeen
Voeding is van wezenlijk belang om je metabolisme op een goed niveau te houden. Met andere woorden: in het streven naar een optimale fysieke gesteldheid dien je je voedingspatroon aan te passen. Raymundo Sports helpt je intensief met je voedingspatroon om jouw energiebalans goed in evenwicht te houden.

De schijf van Vijf
Gebruik de Schijf van Vijf en kies elke dag voor gezond, lekker en veilig eten. Gezond eten betekent met gezond verstand bewuste keuzes maken. Gebruik daarbij de vijf regels van de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum: Eet gevarieerd, niet te veel, gebruik minder verzadigd vet, eet volop groente, fruit en brood en ga veilig met voedsel om. De vijf vakken geven aan hoe variatie kan worden aangebracht in de voeding. En met de aanbevolen hoeveelheden als richtlijn wordt de basis gelegd voor een gezonde voeding.

Gespecialiseerd
Amber is een gecertificeerde voedingsdeskundige en is in staat u een professionele begeleiding te bieden op het gebied van voeding.
Naast voedingsbegeleider- en deskundige is Amber ook zeer bekend op het gebied van Women Box Training en dansbeweging & aerobic.